Snor och sånt

det är lite det mitt liv består av just idag. Har blivit förkyld och är helt övertygad om att det är straffet för att jag festade i helgen. Igår hade jag ont i halsen + kräktes pga baksmälla = dålig kombination.
Så synd om mig verkligen.
Fast jag har ett problem. Min älskling fyller år på lördag och jag vet inte vad jag ska ge, det är lika svårt varje gång! Jag orkar inte riktigt springa runt på stan o leta så jag vill gärna ha en bra idé om något och sen bara gå och köpa det!
Någon som har nåt förslag?

Det går sådär...

Började nutrilett kur igår vid lunch, redan vid middagen såg det ut så här...

Tog nya tag idag och gick ut på isen och förbrände några kalorier
men nu ser det helt plötsligt ut såhär i min ugn, fy fy!
Jag skyller på att jag absolut inte hade något att göra (att gå till gymmet och förbränna istället för att förtära, nä det är inget alternativ).
Jag slår ett slag för den feta generationen!

24 h kvar

innan jag landar i Luleå. Är lite bitter för att jag inte har nå mer jobb. Är bara 2,5 h tills kvällspassen börjar och det verkar onekligen inte som att det blir något sånt för mig. Trist att avsluta min lilla tripp hit utan jobb, jag som har fått jobba så mycket i veckan. jaja, lite pengar blir det, så jag klarar den här månaden åtminstone.

Måste försöka släpa mig ut från det här rummet innan jag ruttnar bort. En promenad, städa, tvätta och packa får väl stå på agendan idag. Sen blir det en tidig kväll för tåget till gardermoen går 04.26 imorgon.

Ha de!  


Socker-cravings?

Jag skyller på 76,5 h jobb på en vecka + alldeles för lite sömn...


Jobb, jobb, jippi

Nu ska jag släpa mig iväg till jobbet. Blir ett kvällspass idag, efter nattpasset inatt = inte så många timmar sömn så jag är helt väck i huvudet. När jag kommer hem sen så är det dags att sova och när jag vaknar är det fredag, hihi. Inte länge kvar nu!

Blir det sorgligare än så här?

Kan inte sluta läsa, samtidigt som tårarna bara forsar ur mig och det gör så ont i hjärtat...


Less



Ungefär så här känns det att vara här just nu. Jag börjar få ont i kroppen av allt liggande och sittande i sängen, framför datorn. Nattjobb i natt igen och när jag slutar imorgon så är det bara 4 dygn kvar innan jag sitter på flyget hem. Jag längtar!

Attack-svanar




Jag var akkurat ute på tur och såg dessa vackra fåglar hänga vid iskanten. Är det svanar? eller är det någon form av anka? jag har ju verkligen ingen koll på fåglar, men brukar inte svanar hänga 2 och 2?


När jag kom ner från bron började de simma (?? flyta, guppa, vad gör fåglar?) mot mig.
Åh så fint, närbild tänkte jag. Men sen kom jag på att fåglar kan väl vara rätt arga och den där rackaren längst fram ser lite hotfull ute så jag skyndade mig där ifrån.




Lite längre fram hittade jag de här. Undrar vad de gör? utmanar varandra på vem som hoppar i först?




Sen avslutade jag promenaden med att handla lite och gick hem för att laga mat.
På menyn idag stod friedrice med kyckling, annanas, cashewnötter, ägg o chili. Det blev rätt äckligt, typ äggröra. Jag hade inte riktigt kläm på hur man får till ägget sådär som i Thailand. Men det var bara att skotta i sig, maten här är svindyr så jag har inte råd att slänga.

På en timme är det dags att bege sig mot jobbet, trots att jag sovit bra idag börjar jag känna mig trött och inte så sugen. Jag hoppas det är sista nattpasset det här så jag får jobba dag/kväll resten av veckan!

Hejsvejs!


Det här är Drammen


Så här kan det se ut när man är ute och går...



Även norrmännen gillar lite snusk

 

 


Så här kan det också se ut när man är ute och går



Det här är vad man gör i Drammen när man inte jobbar (eller är ute och går)




och det här åt man till middag igår i Drammen (alla gjorde det, hela Drammen)

Nu vet ni hur det är i Drammen!


6,5 v på 5 månader

det är den tiden jag har spenderat i Luleå, i mitt egna hem, när jag kommer hem härifrån om en dryg vecka.
Känns rätt meningslöst att betala massa pengar för ett hem jag ändå inte bor i. Här i Norge bor jag ju gratis, kanske ska flytta hit och när jag är ledig kan jag bara resa runt och göra roliga saker. Det hade varit nice.
Trist bara att jag skaffat mig en karl som jag är så förbannat kär i och helst skulle vilja hänga med varenda dag i resten av mitt liv. Eller det är ju inte trist, det är ju fantastiskt...men ni fattar vad jag menar.

Ibland slås jag av hur bra vissa människor har styrt upp sitt liv. Hur de gör det som de har drömt om. Det är ganska lätt att bli bitter när man hänger mycket på fb o folk lägger ut sina perfekta liv (ja, långt ifrån alla på fb har liv som är perfekta i mina ögon, men de ignorerar jag, jag stör mig bara på de perfekta). Många verkar ha så roligt! Jag har inte särskilt kul, alls. Det känns som att jag var tvungen att ha det jobbigt o trist (Norge) för att få ha kul (Thailand), men nu har ju det redan varit. Så nu har jag bara jobbigt o trist (Norge) för att kunna ha lite mer trist (betala räkningar).

Fan jag är gnällig idag. Nu ska jag inte gnälla mer, för när jag kommer hem härifrån kommer jag vara hemma minst en månad och då är det vår. På våren är alla snälla och glada.

Imorgon blir det mest troligt dubbelpass, har inte fått klart med kvällspasset ännu men det skulle med största sannolikhet bli ett. Så jag uppdaterar med lite mer gnäll på söndag eller så...håll ut!

back to reality, back to Norway

Jaha, så var man här igen. Fast den här gången är det lite sämre. För det första har jag ju inte N med mig och för det andra har jag nytt rum. Ett rum som är skitit, som någon annan som bor här har lämnat en jävla massa grejjer i och där fönstret inte går att stänga. Härligt va?

Jag glömde såklart mina tofflor hemma, jag är enormt glad att det är plusgrader här nu för annars hade det blivit kallt, speciellt utan fungerande fönster.

Måste bara få gnälla över en sak till och det är att jag tog svintidiga flygningar hit för att kunna jobba kväll eller natt idag. Tror du jag har fått nåt jobb idag? Nädu! Inte det. Istället för att döda tid här hade jag fortfarande kunnat vara hemma och åka ikväll istället. Hrm. Piss.

Det jag har inplanerat nu är dagvakter lör+sön och kväll+natt på måndag. Hoppas på att det dyker upp någon kvällsvakt i helgen också, lika bra att slita när jag ändå är här.

Jaja, jag är rätt trött så det är väl bäst att jag börjar göra det man gör bäst i Norge, sova!

Suck & blä

Lyssnar på Melissa Horn och kan inte annat än känna mig deppig, henne blir jag knappast lyckligare av, fast det är ju så vackert.

I morse tog jag beslutet att det är dags att åka till Norge. Jobbar natt på onsdag i Sunderbyn så det blir nog att jag drar på fredag, måste bara kontakta Adecco imorgon och kolla så allt är ok. Blir nog ingen lång period denna gång, tänkte mig fredag till måndag veckan efter. 10 nätter. Det ska jag väl ändå överleva? Fan va ensamt men förhoppningsvis får jag jobba så mycket så jag klarar mig utan att åka dit igen på en månad, det hade varit skönt.

Då blir det väl att ägna veckan åt allt sånt jag måste göra innan, just nu står tvätta, köpa saker att fördriva tiden med där, klippa håret och träffa människor jag tycker om högst på listan. Sen ska Nutrilett kuren startas, skulle ha börjat i onsdags, ooooppps. Jaja måndag är en bra dag att börja det nya livet på :P

Strax dags för middag, sedan gymmet.



Borta bäst, hemma inte så bra

Enormt flyt på Bangkoks flygplats, flyget var överbokat så vi blev uppgraderade till premium economy. Det är väl sånt som bara händer en gång i livet, men det kom lägligt på ett nattflyg. För det innebar riktiga täcken, stora stolar med enormt mycket benutrymme som gick väldigt bra att sova i, champagne innan planet startade, fyra rätters middag och lite sånt där ;)
Men så var man hemma igen. Vilken ångest! Skulle kunna göra mig av med en njure för att få åka iväg igen och aldrig komma tillbaks. Så känns det nu, men det går nog över snart. Förhoppningsvis.
Har total jetlag, vaknade före 7 i morse. Nu har jag sovit en liten stund och hoppas på ett par timmar till i em, för jag ska jobba natt i natt, och det blir nog rätt tungt annars...

RSS 2.0