one down two to go

Idag pratade jag och en patient om varför så många svenskar väljer att arbeta i Norge och skillnaderna mellan att jobba här och i Sverige. Hon trodde att det var mer att göra här och att det var hårdare att jobba i Norge, ha!
Jag var såklart tvungen att upplysa henne om att det faktiskt är betydligt mycket högre tempo i Sverige, fler patienter på färre personal och längre arbetspass. Ville gärna lägga till den lilla detaljen att norrmän generellt är jävligt lata, men det behöll jag för mig själv. Man vill ju inte kasta sten i glashus!

Har varit här en vecka nu, fick ihop 37 h från tisdag-söndag. Alldeles för dåligt. Nu hoppas vi på mer jobb. Om två veckor den här tiden är jag hemma. Tiden går fort när man har roligt, hrm...

This is it?

Kan ni ibland få känslan av att ni inte riktigt vet vad ni pysslar med?
Vad som egentligen är viktigt i livet och vad man ska göra av det?

Det funderar jag mycket på när jag är här. För det här inget ultimat. Det är rent ut sagt skittråkigt.
Nu har jag iofs inte så mycket till val, pengarna måste in för soc är ju inte direkt något alternativ och jag är hellre här, har tråkigt och tjänar mer pengar än att jobba timmar på kommunen eller nåt sånt i Luleå.

Just nu är min drivkraft en resa i februari eller nåt, jag hoppas verkligen det blir så.

Men sen då? Kanske en vidareutbildning till hösten, ytterligare ett år av fattigdom. Sen då? ett jobb hemma förhoppningsvis. Sen då? Är det då man ska köpa hus, skaffa 14 barn och känna att det är det som är livet. För med den inkomst jag kommer ha som sjuksköterska så blir det ju inte massor av jorden-runt-resor och flådiga våningar på östermalm direkt.

Nä men jag är inte bitter.

Humor!

Igår när jag hade slutat så tog jag hissen ner i källaren för att byta om, alla skåp på hela sjukhuset är typ upptagna så jag tar med mig kläderna upp på avdelningen varje gång. Så jag har inget fast omklädningsrum utan dyker in i första bästa, vilket jag också gjorde igår kväll. Förstå min förvåning när jag kliver in och det står en kille (fullt påklädd, dock) längst in. Han hälsade som att det var världens mest naturliga sak att jag stod där, total förvirring i mitt huvud. - Är det här killarnas omklädningsrum eller? - Ja, men jag är inte blyg! Bröt såklart ihop av skratt och skyndade mig ut. Utanför står en annan snubbe och garvar och frågar om jag inte visste det? såklart jag inte gjorde, men kul var det :)

16 dagar kvar på det här stället, varav N håller mig sällskap 11. De sista 5 dagarna ska jag nog klara mig själv!
Känns länge att vara här 3 v men samtidigt behöver jag tjäna pengar, det är jul och sen om inte allt för länge (för vintern är ju faktiskt inte hur lång som helst om man räknar i tid att spara pengar) tänkte vi åka till Thailand och då måste ju budgeten täcka resan och utgifter hemma under tiden. Så det blir 3 v här nu, en vecka hemma och sen 3 v här igen. Trist bara att jag och N mest troligt inte kommer att få vara på samma ställe i jul/nyår. Det blir med största sannolikhet Tönsberg för mig igen, trist men samtidigt förstår jag ju att hon måste placera oss där det finns behov av folk. Är vi ledig nån dag får vi helt enkelt åka till varandra!
Vet inte riktigt vad min plan för framtiden är just nu, för hålla på åka hit orkar jag inte göra nå mycket länge. Nån gång då och då, absolut, men inte som enda inkomst. Funderar på att söka några VUB:ar till hösten, men vi får se.
Nu dags för lite frukost så får vi se vad denna dag har att erbjuda!

massa dagar kvar här...

Idag ska jag ringa till Adecco, för hon har inte svarat på mitt mail. Blä.
Om jag får blir jag nog kvar här hela v.50 och åker hem 14 dec, N åker 9 dec.
Känner att jag måste tjäna lite extra pengar. Sen en vecka hemma innan det är dags igen.

Det är dåligt med jobb här nu, det är ju halvskatt i nov så det är därför många tar extrapass och det blir inte mycket över till oss. Snart dec, hoppas det lossnar då!

Nu ska jag klä på mig, väcka N (kan inte jag sova ska inte han göra det heller) och äta frukost!

Utan jobb!

Inget jobb idag, man vet ju aldrig kanske det dyker upp nåt på em.
Jag vill jobba, massor. Det känns ju rätt meningslöst att vara här om man inte får jobba. Har skickat ett mail till min kontakt på Adecco, men hon behagar ju inte att svara. Har skickat ett för några veckor sedan också, inget svar på det heller. Jag blir vansinnig. Det är ju hennes jobb att se till att jag får svar på mina frågor. Ringer man så låter hon bara stressad. Behöver som veta nu om jul/nyår, flygbiljetterna försvinner fort. Om hon inte svarar idag, då ska jag skicka exakt samma mail imorgon igen. Underar om hon fattar piken?

Är rätt less på den här skiten. Kan det inte bara flyta på lite bättre?

Drammen!

Tillbaka i Norge. Har haft två inskolningspass, det är verkligen jobbigt. Jag känner mig precis som när jag gjorde de första fältstudierna på sjukhuset efter två veckor på utbildningen. Följer efter som en svans, vet inte vad jag ska göra och hittar ingenting. Trots ett helt pass på avdelningen idag så gick jag fel när jag skulle hämta min väska innan jag gick hem. Avdelningarna är uppbyggda så att det är två korridorer, mellan de här korridorerna är det en gång där matbuffén står annars så är det rum emellan med en dörr åt varje korridor. Vart man än vänder sig så ser allt likadant ut! Helt fantastiskt svårt att orientera sig.

Imorgon har jag inget jobb inplanerat, på fredag ska jag jobba kväll. Det är så mycket lättare när man får jobba själv, utan inskolning.

Hade tänkt vara här 3 v. Men vi får se, N åker nog hem efter 2 och jag vet inte om jag vill sitta här själv, beror på hur mycket jag får jobba. Är jag här 3 v blir det bara 6 hela dagar hemma innan jag ska åka igen, så jag måste fundera på det här lite. Inte för länge bara för då blir flygbiljetterna dyra!

Ha de!

Godmorgon!

Har precis fått iväg barnen till skolan. Det är mörkt och jag är trött, så jag ska gå och lägga mig igen. Herregud så skönt det är att bara få sova, hur mycket som helst utan att få dåligt samvete för man har ändå inget bättre för sig.
Åh, jag älskar att sova. Tänker att jag måste passa på nu innan Norge för man vet aldrig hur mycket jobb och hur lite sömn det blir.

Hicka

Jag har hicka, det är väl typ det intressantaste jag har att komma med just nu.
Har förresten köpt en dunjacka idag, dyrt var det. Men jag hoppas jag slipper frysa nu när jag går till jobbet där i vårt grannland. I helgen blir det jobb fredag kväll, lördag dag och söndag kväll. Ska bli så roligt att jobba lite här hemma, det är så mycket roligare här! 

Planet går på måndag kl. 10 så min lediga tid i helgen blir att handla mat jag kan ta med och får plats med, vila + att packa. Veckan här hemma har gått sjukt fort. Inte för att den är slut än, men tiden går fort när man har roligt (och när man sover).

Dagar som bara går..

Har inte så mycket för mig här hemma, igår tog jag det bara lugnt hela dagen. På kvällen en sväng till mamma och pappa. Idag skulle jag o N träna och försöka hitta en dunjacka till mig. Men nu fick han besök från Kiruna så nu blev det inget med det. Ser inte riktigt att jag kommer orka mig iväg till gymmet själv och ingen jacka för jag behöver jack-hjälp. Ikväll blir det i varjefall vin med Erika och Sofie på invit, nice. Ska försöka med jackköp och träning imorgon istället. Sen blir det mest troligt jobb fredag, lördag och söndag. För att åka igen på måndag. Tror nästan jag stannar 3 v nästa gång, nu jävlar ska jag tjäna pengar!

Som misstänkt

Det blev ingen fantastisk känsla att komma hem. Mörkt, blött och kallt. Ångest.
Känns som att jag ska gå och skräpa här nu en vecka och bara förbereda mig för att åka igen på måndag.
Även om Norge suger på många sätt och vis känns det faktiskt bra att ha något vettigt att göra, dvs jobba.
Alla borde tacka gud (eller sin arbetsgivare) för att de har jobb (om man nu har nåt), för det finns fan inge tråkigare än att inte ha det.

Nu kommer snart N + kids hem, då ska vi åka och handla. Helt och hållet tillbaka till vardagen på en gång.

Det ska i varje fall bli enormt skönt att sova i egen säng i natt.

Hem ljuva hem

Snart åker vi hem. Om några timmar stiger jag in genom dörren till mitt hem, fantastiskt. Är 4 v sedan sist och man blir rätt less på att flaxa runt.
Jag inbillar mig att det kommer bli värsta härliga känslan att komma hem igen, har gjort mig någon form av romantiserad bild av vårt hem. Så det är inte helt omöjligt att den där fantastiska "åh va skönt att vara hemma"- känslan uteblir. Det är trots allt inte välstädat hemma, har massa tvätt, ingen mat, en hög med räkningar förmodligen och barnen kommer i samma stund som vi stiger in genom dörren, typ. Så det blir helt enkelt back to basic med engång. Jaja, skönt att komma hem i varje fall.
Hej svejs!

Slempropp?

Det känns som att jag har en stor slemboll i mitt huvud som tar plats och då och då utsöndrar till näsa och hals. Ingen angenäm känsla. Den som lämnat bollen där kan gott ta bort den, tycker jag.

Det var inte alls mening att bli sjuk nu. Såg ju faktiskt framemot en vecka i Luleå med många besök på Helex, känner mig så slapp! Hoppas på snabb förbättring.

Kan bara meddela Erika att jag vill att vi ska gå och fika när jag kommer hem!! :)


Sliten

Har sovit så dåligt i natt, bara några timmar sammanlagt. Svettats och frysit om vartannat. Nu känner jag mig sliten, trött och förkyld. Vickan är ännu mer sjuk. Ett fantastiskt team alltså.

Hade tänkt gå på stan idag och såg framemot party ikväll. Nu vet jag inte, det blir då inget stan. Hoppas på förbättring till kvällen.

bläää, orkar inte bli sjuk inför min enda vecka i Luleå innan det är dags för Norway igen. Denna gång får jag och N vara på samma ställe, om jag inte sagt det tidigare. Så skönt.

Hej svejs!

Mys med Vicky

Idag har jag och N varit på moderna museet och kollat på Dali´s utställning, mycket kulturellt. Skitcool konstnär det där. Efter det har jag varit ledsagare åt min tillfälligt blinda vän, stackars liten hade så ont men snart kommer hon kunna se perfekt (förhoppningsvis).

Ikväll ska jag se Idol för första gången på en månad. Men innan dess ska vi äta god mat och dricka gott vin. Imorgon blir det party hos Sara. Helt fantastiskt att få träffa sina saknade vänner.

Har varit en bra vecka, kommer bli en grym helg och sen blir det en skön vecka hemma i Luleå. Åker tillbaka till Norge nästa måndag och den här gången kommer jag och Nicklas få vara på samma ställe, fantastiskt!

Nu ska jag hjälpa vickan med maten, lite kanske man kan tillföra. Typ korka upp vinet.

Ha de!

Träningsvärk i magen

Herregud vad jag skrattade igår. Det var bland det roligaste jag gjort på länge. Det var tre komiker, nån okänd tjej, Marica Karlsson och Magnus Betner. De två sistnämnda var så fruktansvärt roliga, tyckte nästan lite synd om hon den första, jag försökte sympati skratta lite. Visst kan det vara roligt med sexskämt men kanske inte hela tiden. Hela hennes 30 min (eller vad det nu var) bestod av uteslutande underbältet skämt. Min idol är ändå Magnus Betner han är så skönt bitter och har så sjukt träffsäkra skämt. Det blev ju inte tråkigare direkt efter man dragit i sig några öl och nån drink. Nästa gång vill jag se Johan Glans, sen kan jag dö lycklig.

Innan Norra Brunn åt vi middag på Texas long horn. Kött! Precis det jag var sugen på efter 2,5 v med bröd och havregrynsgröt. Helt fantastiskt gott. 

En sak jag verkligen kan sakna i Luleå, är att kunna göra nåt spontant och roligt. Ska man typ se en standup för att ta ett exempel då får man boka flera veckor i förväg, se till att man är ledig då och styra och fixa. Inte så värst spontant. Här finns det något varje kväll i veckan, man kan göra nåt när man har tid helt enkelt oavsett dag.

Idag ska jag lämna tillbaka bulldegs-jeansen och sen ska jag gå på stan med Louise. Åh så mysigt, var alldeles för länge sedan jag träffade henne.

Nu in i duschen.

Ha de!

Bulldeg aka mage

Det blir att lämna tillbaka jeansen. Kändes inte så roligt när varenda litet gram fett som befinner sig runt min mage (vilket är försvinnande många) la sig precis ovanför jeanskanten. Kan tyvärr inte acceptera att gå runt och se ut som en levande bulldeg.

Imorgon ska jag försöka shoppa nå sjyssta leggings, kanske ett par högklackade pjuckor inför helgen och nå sjyssta tröjor/tunikor/klänningar. Det är min plan. Jag kommer väl hem med ett par nya trosor och en fleccetröja, men what a fuck det är alltid roligt med nya grejjer!

Ny dags att göra sig klar inför middag.

Hejsvejs!

dålig dålig dålig...

shoppare... det är vad jag är. Efter två dagar på stan har jag bara kommit hem med ett par sneakers och ett par jeans. Som jag inte ens vet om jag vill ha. Skulle köpa en dunjacka också, hittade en på peak för 4300kr men det kändes lite väl saftigt. I övrigt är det riktigt dåligt med dunisar här så det får jag nog lämna till Luleå. Där måste man ju kunna hitta en sjysst dunjacka, stan kryllar ju av friluftsmänniskor och det är dessutom svinkallt.

Ikväll ska vi ut och äta, jag vill ha kött! Efter det ska vi på Norra Brunn och se Magnus Betner mfl. Det blir säkert jätteroligt.

Imorgon måste jag verkligen försöka hitta nåt att ha på mig i helgen, blir födelsedagsfest hos Sara på lördag. Eftersom jag inte riktigt planerade för sthlm när jag åkte till norge har jag typ bara myskläder och praktiska utekläder med mig. Känns sådär att gå ut o vindbraller och goretex jacka.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha de!

då var det tisdag

och en alldeles ny dag. Planen för dagen är att strax dra ut och springa. Skitkul, verkligen. Speciellt när man inte rört sig i ett så högt tempo på många veckor och N har kondition som en ja...inte vet jag...björn, har de bra kondis? Jaja, det är väl bara att härda ut. Sen lite senare blir det shopping och gå förbi Vickan och säga hej.

Sara L, jag ska komma förbi dig nån dag, helt klart. Vet bara inte riktigt när, har inte riktigt gjort klart schemat än, haha. Ska planera lite senare, åh jag älskar att planera..och skriva listor.

Nu på med träningskläderna, suck.

Hej svejs!

På måndag

kring 15-snåret är jag hemma i Luleå igen.
Då vill jag fika och snacka skit. Träna, äta god mat och sova i vår alldeles egna sköna säng. Är ju några veckor sen sist som man sov skönt. Inatt har jag sovit intryckt i väggen och fryst varierat med att svettas okontrollerat med en snarkande karl i ena örat. Tur att han är go på alla andra sätt och vis annars vet jag inte hur det där hade kunna sluta...

bye bye norway hello stockholm

Ligger i hängmattan hos N:s mamma nu. Härligt att äntligen ha lämnat Norge. Fast frågar du mig hade den här hängmattan med mig i hellre fått hänga i Thailand än i Stockholm, men man får väl nöja sig med det nästbästa.

Såg på mitt konto att 13700 härliga kronor seglat in för den första 1,5 veckan jag var där. Med tanke på att jag långt ifrån slet då (ledig 3 av 11 dagar och bara ett dubbelpass) så blev jag glatt överraskad. Nu vet jag inte om reseersättningen är inräknad där, men hoppas inte :)

Nu ska jag vara ledig och ha det mysigt i två veckor innan det är dags att åka igen. Jag hoppas på att kanske få jobba nåt pass i Sunderbyn den veckan jag är hemma, men ingen större katastrof om det inte blir så. Nästa gång vi åker kommer vi mest troligt få vara på samma ställe och det känns ju fantastiskt. Då skulle det nästan kännas bra att vara där.

Nu i veckan ska jag shoppa, fika och festa. Fantastiskt.

Hej svejs!

Klart och betart!

Nu har jag jobbat klart mina pass i Tönsberg. Imorgon den här tiden är jag i Stockholm, nice. Nästa helg vill jag ha rejält party! (så vicky du kan börja planera lite).

Om 1h och 20 min går tåget så nu ska jag ta en dusch, rafsa ihop de grejer som är kvar, sopa upp det jag skitat ner sen igår och sen promenera till Adeccos kontor för att lämna min timlista. Efter det är det bara att gå ner till tågstationen och köpa en biljett, lämna nycklarna och dra. För denna gång.

Bye Bye Norway!


Trött, trött, trött

Oj vad jag hade velat sova en timme till, eller två...eller tre.
Sitter och tuggar på gröt med äppelbitar, nu har jag verkligen tömt kylen. Bara en burk krossade tomater, lite pasta, havregryn och te kvar i skafferiet. Men det får vara kvar här, för ikväll åker jag härifrån!!

Ska strax börja gå mot jobbet, hoppas dagen går fort. Åh det ska bli så mysigt att få träffa älsklingen ikväll. Om 12 h är jag förhoppningsvis där.

Nu måste jag göra ett ryck. Borsta tänderna, starta diskmaskinen och klä på mig.

Ha de!

en dag kvar!!

Imorgon jobbar jag mitt sista pass för denna gång. Om varken jag eller N får ett kvällspass imorgon så åker jag till Drammen efter jobbet. Så den här tiden imorgon har jag förmodligen lämnat Tönsberg. Låter sjukt att säga det, med tanke på hur mycket jag gnällt, men just nu känns det som att jag hade kunnat stanna en vecka till. Tiden går sjukt fort när man får jobba mycket. Vill dock inte vara här alls när jag är ledig.

Håller på tvätta nu + att jag har sopat och skurat hela lägenheten. Det är riktigt mörkt här, inte mycket lampor så jag har verkligen inte sett skiten som legat på golvet men skurvattnet...urk. Nu funderar jag på om jag ska skura ett varv till och åka härifrån med gott samvete eller om jag ska strunta i det, det är ju ändå så mörkt...
Ska göra allt klart ikväll så att jag imorgon bara behöver tömma diskmaskinen och packa det sista.

Funderar på att gå och köpa lite godis, lägga mig i soffan och hoppas på att det är nåt bra på tv. Jo så får det nog bli, är ju trots allt lördag idag.

puss & kram


då var det dags igen...

Har lyckats få mig typ 3 timmars osammanhängande sömn eftersom de ringde från Adecco och väckte mig 3 ggr. Helt slut i huvudet, men piggnade till lite efter en dusch i varje fall. Nu sitter jag och äter havregrynsgröt, som vanligt. Kl. 14 börjar jag jobba på Kirurg 2A, ny avdelning igen.

Det ska bli så fantastiskt att komma hem ikväll och få krypa ner i sängen igen. Bara för att kliva upp kl. 06 imorgon, men ändå!

Ha de!


En lång natt framför mig

Ska jobba natt inatt. På en helt ny avdelning, gastro-kirurg. Känns kul, kirurgi är roligare än medicin, den lilla erfarenhet jag har. Ska vara där redan kl. 20 eftersom att jag aldrig varit på stället förut, så det blir nästan en
12h natt. Många härliga timmar. Blir bra på lönen, men nu måste jag lägga upp en plan på hur jag ska hålla mig vaken om det är lite att göra.

Känns ju underbart att jobba natt när jag är så förbannat trött redan, måste verkligen försöka sova några timmar i em.

De här sista dagarna kommer gå fort, jobba i natt, sova imorgon på dan. Förhoppningsvis få ett kvällspass imorgon och så har jag två dagpass inplanerade på lördag och söndag. Så om det inte dyker upp även ett kvällspass på söndag för mig eller N så åker jag till Drammen och hänger med honom då. Hemresa på måndag.
I helgen måste jag tvätta kläder och städa hela lägenheten. Det kan jag roa mig med lördag kväll om jag inte får jobba dubbelt då.

Så ser mina närmaste dagar ut. Förhoppningsvis får jag min första lön imorgon också. Undrar vad den kommer vara på, jobbade ju inte så väldigt mycket första veckorna här.

Ha de!

Några timmars kärlek

Idag vid 9.15 dök min älskling upp här i Tönsberg. Fick lite kärlek, mys och sällskap innan han begav sig hem igen med tåget kl. 14 och jag gick till jobbet. Var sjukt segt och tråkigt på jobbet idag men den här dagen har varit helt fantastisk ändå eftersom att jag fick några timmars kärlek. Nu är det inte länge kvar här heller. På söndag kväll eller måndag fm ses vi igen. Bara några dagar kvar.

Nu har jag bara ett dag-pass inplanerat på lördag, annars vet jag inget mer. Jag hoppas att jag redan imorgon kan få ett kvällspass. Det är inte roligt att ha lediga dagar på det här stället. Kväll är skönast att jobba, då får jag sovmorgon och kan pyssla på (läs: läsa alla bloggar och facebooka) på dagen för att sedan jobba. Dessutom ger det 5 h x 60NOK ob, och det blir ju lite extra pengar.

Ikväll satt en av sjuksköterskorna och läste på intranätet och skrek till av lycka, alla sjuksköterskor (tror jag det var) ska få 9000 NOK i löneförhöjning (på årslönen alltså). Det är ca 11000 SEK, skulle det någonsin hända för sjuksköterskorna i Sverige..? att landstinget bara helt plötsligt kommer på att det ska öka lönen med nästan 1000kr i månaden. Här pratar sjuksköterskorna om hur underbetalda de är, men efter 10 år i yrket tjänar de ca 45000 NOK mer per år än när de börjat. Så är det verkligen inte i Sverige, är det halva den löneökningen så är det toppen. Har man en vidareutbildning här så tjänar man också betydligt bättre, något man inte heller gör i Sverige.

När ska sjuksköterskorna i Sverige också värderas efter det jobb de gör?
Det lär väl aldrig hända, så jag kanske helt enkelt bara ska sluta irritera mig på lönen, jag har ju trots allt valt att utbilda mig till det här.

Dags att krypa ner i sängen, godnatt!


Älskade McDonalds

Köpte mat där ändå. Åh så gott. Inte för att jag gillar McD så våldsamt men jämfört med allt annat jag ätit här så var det magiskt. Nästan. Ett Big Mac & Co här kostade 80 NOK alltså typ en svensk hundring. Det är förbannat dyrt. På de 12 dagarna jag varit här har jag ätit för ca 1500 SEK, det är nästan vad jag gör på en hel månad hemma men då äter jag definitivt inte havregrynsgröt varje dag. Det är så sjukt. Från och med nu ska jag njuta mer av att man faktiskt har råd att äta god mat hemma.

När jag kommer hem ska jag äta frukt, grekisk yougurt, honung och valnötter varenda frukost (i den hela veckan jag är hemma, hm...)

Ska göra lite te nu, håller på frysa ihjäl. Sen sova, imorgon blir en lång dag.

Ha de!

7 dagar kvar!

Om en vecka den här tiden landar jag på Arlanda. Fantastiskt.


Trodde att jag och N skulle kunna ses idag, men han fick ett kvällspass och jag ska jobba monster pass imorgon 7.15-22 + kvällspass på onsdag. Så vi kommer nog inte hinna ses förren vi åker hem. Helgerna verkar vara fullspäckade med jobb på det här stället, och det är ju bra!


Idag har jag åtminstone varit lite produktiv, har varit till adeccos kontor i spöregn och lämnat in min timlista. Löneutbetalningen är varannan vecka så jag trodde jag skulle hinna få lön innan jag åker till Sthlm men mitt skattekort har inte kommit än, så jag väntar med att ta ut den här lönen annars dras 50% skatt, det är ju inte så kul. Förutom det har jag tvättat och sopat hela lägenheten för att dammsugaren verkligen sög (eller ja, sög inte så bra). Känns lite som när jag bodde i Jossis lägga och inte ägde en dammsugare utan bara sopade och skurade. Men det funkade det också. Tror aldrig jag bott renare än så men det var väl för att jag upptäckte det fantastiska med att bara städa efter sig själv, så mycket lättare det var.


Jag har matnojja, det är jobbigt. Har precis ätit lunch (en macka, surprise surprise) och har redan börjat tänka på middagen, har dessutom tryckt en chokladkaka på fm. Vet att det finns ett McDonalds inte så långt härifrån, men jag tycker det känns lite jobbigt att köpa skräpmat sådär åt sig själv. Känns som att de tänker att jag är värsta moffar´n, vilket de i såfall hade haft rätt i.

Fan va fjantig jag är.


Nu ska jag hoppa i duschen o tvätta håret så har jag gjort nåt mer produktivt idag.


Ha de!


Godmorgon mina vänner!

Har en känsla av att det för de flesta inte är någon god morgon idag, har jag rätt?

Usch, jag sitter här och försöker trycka i mig gröt som jag gjort på morgonen. Inte så gott och ganska slemmigt men jag vet att jag måste äta för man vet aldrig när man kan ta lunch. Trött som fan när klockan ringde, kommer bli en lång dag idag från 7.15-22. Jag längtar redan hem för att få sova lite till.

Ikväll när jag kommer hem är det bara att hoppa i säng på engång och när jag vaknar imorgon är det endast en vecka kvar tills det är dags för färd mot stockholm. Jippi!

Nu dags att gå till jobbet!

Ha de!

RSS 2.0