Inte lange kvar nu

har svar angest over att behova aka hem. Vill stanna!
Bara tva natter kvar nu, skit ocksa. Nagon frivillig som har lust att resa nagonstans snart? Typ slutet av april eller maj eller nat sant? jag kan tanka mig det mesta som ar varmt, eller island och rida islandshastar (ERIKAAA?)

Strandhäng och kinesiskt nyår

Idag har vi varit på kinesiskt party. De firar det kinesiska nyåret men det är lite oklart än om nyåret redan varit, ska vara eller om de bara firar det under en väldigt lång period. Deras nyårsfirande är lite annorlunda jämfört med vårt, de trycker spjut genom kinden, dansar mot drakar, trummar på trummor och smäller enorma mängder smällare...
Innan kineserna hängde vi på stranden en stund. Jag drack mangoshake i vanlig ordning.
Nu ska jag störa N när han sover i hängmattan, INTE SOOOOOVAAA!

I Thailand äter vi frukt och knarkar...

eller okej, nu ljög jag lite. Frukt äter vi men inget knark (förutom passivt då, någon av grannarna röker gräs ibland på kvällarna så hela vår bunge stinker). Jag har haft helt sjuk huvudvärk igår och på fm idag. Knaprade upp de Panodil jag hade med mig utan större effekt, så vi köpte lite nytt. Paracetamol och ibuprofen, och de där rosa små pillrena gjorde jäkla bra effekt för nu är det inget större fel på mig längre...

Hög luftfuktighet?!

Jag är inte så mycket för prylar, men är det en grej jag saknar just nu så är det plattången. Även om jag vet att den inte skulle göra någon större verkan i det här klimatet....

Så här mycket meningsfullt består min dag av :)

okej, jag har förstått att det inte är okej att skriva att man är uttråkad när man befinner sig i något som är klart närmare paradiset än vad någon endaste lite mm av Sverige någonsin kommer vara. Så, jag ska inte göra om det! :)
Nyss hade vi i varje fall fruktstund, mango och drakfrukt.
Ingen av oss hade ätit drakfrukt förut så vi var ju tvungna att prova. Ingen höjdare visade det sig, smakade absolut ingenting med konsistens som en kiwi ungefär, fast den är ju väldigt fin i varje fall. Det vet vi ju alla att man kan komma långt med ett vackert yttre trots att innehållet inte är nå vidare, haha.
N är och tränar thaiboxning, när han kommer hem blir det den sedvanliga ölen i solnedgången.
Nu ska jag lägga mig i hängmattan och se lite SATC, bara några avsnitt kvar av sista säsongen, buhuuu. Känner redan känslan av tomhet när de tar slut. Ikväll ska vi åka till Haad Rin och se på thaiboxning, gissa vem som längtar som ett barn på julafton? (ledtråd: det är inte jag).
Hejsvejs!

Av någon underlig anledning

så består den största delen av de foton vi (läs: jag) tar av djur, men så är de ju sjukt söta också!
det finns två svin coola fåglar som stökar runt där vi bor, de har inte fastnat på bild ännu men när de gör det hamnar det nog också här :)

Uttråkad

Idag ska vi åka iväg till andra sidan ön och snorkla. Ska bli roligt. Jag gör inte så mycket här annars, typ ligger i hängmattan och läser böcker. N tränar mellan 9-11 och 16-18 varje dag vilket innebär att vi är väldigt låsta just här där vi bor. Men med moppens hjälp tänkte vi dra iväg en sväng idag, blir kanske lite tight med tid, men det löser sig. Jag funderar på att ta båten över till Koh Tao någon dag också, men det känns lite trist att göra det själv.
Personligen hoppas jag att han snart tröttnar på den där förbannade thaiboxningen så vi kan dra härifrån, är less på Koh Phangan nu (fast jag ska egentligen inte klaga, det är betydligt bättre att vara här än hemma i snön eller i Norge).

Värmeslag

Har försökt sola lite idag, men gav upp rätt snabbt. Har kommit fram till att jag inte längre bryr mig det minsta om den här outtalade "brunast vinner-tävlingen" som man hade för sig för några år sedan. Kommer på betydligt fler anledningar till att inte ligga och pressa än till att göra det. Så jag intar hängmattan istället, i skuggan såklart :)
Försöker lägga upp bilder, men det går förbannat dåligt...

Allt är bättre på Koh Phangan

det är softare stämning, mindre folk, billigare och inte lika turistigt. Inga inkastare eller svensköversättning på menyerna. Till och med husdjuren är bättre här...
.
.
Husdjur i Ao Nang
Husdjur på Koh Phangan
Thailand dag 2

Herregud så skönt det är att vara här, varmt, kladdigt och härligt!
Kom igår på morgonen, thailändsk tid. Var nåt gorm med hotellrummet så vi fick vänta ett par timmar på det. Lade oss vid poolen och väntade så länge, hade ingen solkräm så vi intog skuggan såklart för att spara vårt bleka nordiska skinn. Hjälpte inte alls, hann bränna rygg, baksida lår och näsa. Mycket rutinerat!
Igår fick jag den bästa thaimassagen och foot scruben någonsin, 100min och 400 baht, inte ens en hundring. Fantastiskt! Igår kväll efter middagen åt vi glass på ett Häegen Dazs ställe, shit va gott men rätt dyrt. Men va fan, man är ju inte här så ofta.
.
Idag har jag mest sovit, gick upp och käkade frukost vid 9.30 och sen sovit igen till 12, är så sjukt trött, måste vara tidsomställningen. Nu ligger vi i varje fall vid poolen, återigen i skuggan för att försöka återställa missödet från igår. Men det räcker gott, är varmt som fan!
Imorgon lämnar vi Ao Nang och så bär det av mot Koh Phangan, ser verkligen framemot en hel dag på buss och båt...hrm...
Nu ska jag bada!

RSS 2.0