Min nya pärla!

Här är hon, min nya älskling. På söndag tänkte jag och N dra ut och reka cykelvägar till sjukhuset om vädret tillåter. Det känns jättetråkigt att åka till Norge på måndag för det innebär att jag inte kommer kunna njuta av hennes sällskap på länge. Nåja, det verkar ju ska bli vinter här igen så det blir väl ändå inget cykelväder.
Igår var jag på fika med tillhörande skitsnack hos min gravida vän. Det var mycket trevligt. Vill inte lägga upp nån bild på hennes enormt fina mage utan tillåtelse men den här lilla godbiten går nog bra att bjuda på åtminstone.
så söt så jag vill bara ta en tugga av örat :)

I sommar kör vi!

Idag har jag och N betalat våra cyklar + köpt endel grejjer till. Eller ok, jag har bara köpt hjälm, skor och cykel. N har köpt allt möjligt nödvändigt (och enligt mig kanske någon mindre nödvändig pryl). På torsdag ska vi och ställa in cyklarna, sen får de följa med oss hem. Åh det ska bli så kul!! I sommar ska det hojjas till jobbet.
Nu är jag dock fattiglapp igen (mitt vanliga tillstånd med andra ord) så på måndag blir det Norge, sista gången före sommaren!


Den här ska rädda mig från epiduralblödningar och hjärnskakningar framöver...

Om man har världens bästa pojkvän

då får man det här till frukost när man fyller år...

Baka baka liten muffin?

Idag ska jag ta mig i kragen och döva det dåliga samvetet, jag ska följa med mamma till mormor. Två flugor i en smäll! Eftersom jag fyller år imorgon tycker jag faktiskt att jag kan räkna det till det där obligatoriska "träffa-familjen-när-man-fyller-år" tvånget. För att göra det lite extra trevligt funderar jag på att baka någonting tills dess. Frågan är bara vad? vad går hem hos gamlingar? mandelkubb, mazariner?
Nä, det får nog bli några hederliga blåbärsmuffins, det borde vi ha alla ingredienser till hemma.
Nu hopp in i duschen, sen baka.

blä

Usch, den här helgen har inte varit nå bra så här långt. Jag börjar ifrågasätta mig själv stenhårt och har ångest över den här stan. Men värst av allt är att alla min ångest-rök-kompisar, som man kan gå och blossa hos/med när det behövs för den psykiska hälsan, inte finns här. Eller jo, Erika finns ju..men hon jobbar ju hela helgen så hon är icke tillgänglig.
Är lite partysugen också, men samtidigt....nej. Inget känns kul just nu.
Försökte rycka upp mig med att sminka mig, platta håret och sånt som jag aldrig gör annars, men det funkade inte heller. Jaja, bara skärpa till sig och rycka upp sig på det gamla hederliga viset, låtsas att allt är perfekt!

Mina nya skönheter

Jag har börjat ett löpprogram som jag hittade i Fitness Magazine, det är ett 10 veckors program och tanken är att man ska bli snabb på milen. Frågan är hur snabb? Nu har jag i varje fall gjort vecka 1 - uppstart. V. 2 är också uppstart sen blir det lite hårdare. Men ska jag springa så var det definitivt dags för nya skor, de jag har är säkert 4 år gamla (jaa, jag skäms) och löpskor ska ju minst bytas varannat år. Men jag skyller på att jag har pluggat och inte haft råd.
Men här är mina nya pärlor, jag hoppas jag blir snabb som tusan i de. Dyra som stryk, 2000kr, men det är det väl värt om mina mongo fötter och ben håller sig någorlunda hela! Dessutom passade mina sulor i de, så jag slipper gå till sjukgymnasten för att forma om de, mycket skönt med tanke på att det inte går så fort när jag ska försöka styra upp nåt.

Strålande sol!

Sorry, ska skärpa mig och uppdatera lite oftare.
Helgen tillbringades i Riksgränsen tillsammans med man och barn. Mycket trevligt. Jag tycker ju fortfarande att det är rätt äckligt att åka skidor om det inte är perfekta förhållanden med sol och lagom hård backe. Som tur var var vädret gudomligt på fredagen
Låga moln, det är tur att solen strålar ovanför dem...

Ikväll har jag varit hemma med minsta barnet, men herregud säger jag bara...stackars alla ensamstående med barn därute. Efter jag hämtat henne vid 16-tiden så tog jag rätt på tvätten, vek in den, diskade, lagade mat, åt, dammsög och skurade, nattade barnet och städade toaletten. Sen var klockan helt plötsligt halv 9. Är det så alla kvällar ser ut för alla stackars ensamstående där ute som får göra allt själv? det är ju helt fantastiskt att de orkar i såfall.
Nu ska jag gå och säga godnatt åt stora barnet som kom hem för en stund sen och sen dags att hämta karln på jobbet, inte är man ledig när man är ledig direkt.
Hejsvejs!

Jag har inget att ha på mig!

bokstavligt talat alltså. Rensade min garderob idag och slängde två stora påsar med grejjer och om garderoben var tunn innan så är det inget mot vad den är nu. Tänkte gå lös på skogarderoben också, men där fick gränsen gå. Även om det är mycket där jag inte vill ha mer/ inte har använt på år så tar det emot lite.
Eftersom jag dessutom verkar vara jojobantningens-mästare (fetare än någonsin, typ) är det inte mycket som passar heller. Så idag köpte jag Fitness Magazine och Cosmopolitan som fick komplettera Damernas Värld som jag inhandlade tidigare i veckan, på måndag kör vi. Då blir det fitness-life och sen i maj när jag varit en sväng i Norge och kompletterat bankkontot så blir det shopping. Nu är det dags att ta tag i mig själv.
Men nu, nu ska jag kolla till kakan som är ugnen. I helgen blir det mat o dryck i mängder. Som sagt, på måndag!

Även om det är skönt att vara ledig

så blir jag rätt less efter ett tag. Nu är det snart 2 veckor sedan jag jobbade, och jag saknar det. Men på måndag är det dags för nattjobb. Tre nätter, sen drar vi till riksgränsen. Tjohoo. Har aldrig varit i en stor skidbacke, så håll alla tummar för att jag kommer hem igen i ett stycke.

RSS 2.0